Bostadsannonser blir till humor på Instagram

Majoriteten av bostäderna ute till försäljning på Hemnet har städats och inretts smakfullt inför fotografering. Men de hem som visas upp i befintligt skick eller som fått en lite annorlunda styling hamnar i många fall på Instagramkontot "Hemnetknarkarna" ihop med en humoristisk text. Detta har Göteborgs-Posten skrivit om.

Explosion i Stockholm skadade flera fastigheter

En explosion på Gyllenstiernsgatan i centrala Stockholm har drabbat både hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Enligt Expressen fick två trappuppgångar utrymmas till följd av detonationen som orsakat stor skada i närområdet.

Nya regler och beslut inom området bostad

Flera nya regler och beslut som kan påverka de med privatägda bostäder i landet börjar gälla under 2020. En del av reglerna har redan blivit gällande, medan andra börjar tillämpas senare i år.

Varannan svensk vill ha ett teknikfritt rum hemma

Allt fler digitala prylar tar större plats i vår vardag, både på arbetet och i hemmet. Nu visar en ny undersökning från Svensk Fastighetsförmedling att mer än hälften av svenskarna vill ha ett rum hemma som är fritt från teknik. Var fjärde svensk tror dessutom att ett sådant rum skulle bidra till mer tid med familjen.

Brf i Skåne kan ha lurats på miljoner

En bostadsrättsförening i Kristianstad i Skåne län har gjort en polisanmälan om att de kan ha blivit lurade på flera miljoner kronor. Det ska ha skett i samband med att förening beställt ett arbete från en entreprenör som sedan aldrig genomförde jobbet. Under flera månader har föreningen varken lyckats nå entreprenören eller styrelsen som gjorde den stora utbetalningen, skriver Kristianstadsbladet.

Com Hem: TV4 kan vara tillbaka i helgen

Efter muntliga förhandlingar mellan Com Hem och TV4 under fredagen nåddes en överenskommelse mellan parterna, vilken förhoppningsvis kommer leda till att sändningen av flera TV4-kanaler kan återupptas nu i helgen. Det framgår av ett pressmeddelande från Com Hem.


Sida 1 av 10 (97 artiklar)

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen