Allt fler unga bosparar

Antalet 18–25-åringar som bosparar har ökat. På tre år har andelen bosparare inom åldersgruppen ökat med åtta procent, enligt en undersökning gjord av Novus, genomförd på uppdrag av Byggföretagen.

Brf i Sollentuna har plundrats på miljonbelopp

En nybildad bostadsrättsförening i Sollentuna i Stockholm har blivit plundrad på miljontals kronor och ombildningskonsulten Restate har tagit ut stora belopp under tiden hyresrätterna förvandlades till en bostadsrättsförening. Detta visar en rapport som en granskare utsedd av Bolagsverket gjort, efter tips från de boende. Detta enligt Hem & Hyra.

Mäklarpanelen: Så inredde svenskarna 2020

Fastighetsbyråns mäklare har i en ny undersökning gett sin syn på vilka de största inredningstrenderna var under 2020. Jordnära toner, naturmaterial och att inreda utomhus var det som var mest populärt, enligt ett pressmeddelande.

Beslut om ytterligare hyresstöd

Riksdagen har röstat ja till en extra ändringsbudget för 2021 där regeringen föreslår ytterligare åtgärder med anledning av pandemin. Där ingår bland annat förslag om ett nytt stöd till hyresvärdar avseende hyreskostnader för lokaler under årets första kvartal.

Riksbyggens kampanj tilldelas guld i Svenska Designpriset

Riksbyggen gjorde förra året en satsning tillsammans med inredare från Mellanöstern och Sydamerika med syftet att utmana normerna kring hur bostadsannonser ska se ut. Kampanjen har nu tilldelats guld i Svenska Designpriset i kategorin Event och monter, enligt ett pressmeddelande.


Sida 1 av 18 (173 artiklar)

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen