Bedrägerier, okunskap och rörmokarsamtal: Om förvaltning av brf:er

Fredrik Eklöf (foto: Marcus Bjarn) och Göran "Mr Bostadsrätt" Olsson
 

De förlorade en kvarts miljard på grund av en oärlig styrelse och en mindre uppmärksam ekonomisk förvaltare. Fredrik Eklöf som är ordförande i omtalade Brf Ida i Malmö berättar. Han, liksom den erfarne bostadsrättskonsulten Göran ”Mr Bostadsrätt” Olsson, gästar detta avsnitt av BoPodden.

Att välja en bra ekonomisk eller teknisk förvaltare är inte lätt, men en förening kan vinna mycket på att lägga ned tid när de letar efter en sådan. Göran och Fredrik har många tips att ge när gäller vad man bör titta efter, vad ett avtal bör innehålla med mera. 

Reporter och klippning: Helene Almqvist 


Det här avsnittet presenteras av hittaleverantorer.se

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen