300 innovativa bostäder byggs i Rosendal

I höst kommer Rosendal Fastigheters bostadsprojekt Urban Hike & Bike påbörjas i Rosendal i Uppsala. Bostäderna byggs i direkt anslutning till Siegbahns-parken, Stadsskogen och Kronparken och kommer att präglas av ny teknik.

Säljstart för planerade Brf Bryssel i Ö-vik

Nyligen startade försäljningen av bostäderna i planerade HSB Brf Bryssel i Örnsköldsvik och intresset för projektet uppges ha varit stort. Intressenterna får en veckas betänketid, därefter kan tilldelningen av bostadsrätter påbörjas.

Bygglov för 16 bostäder i Österåker kan bli 64

Efter att kommunen beviljat bygglov för två projekt om totalt 16 bostäder i Österåker utanför Stockholm, finns indikationer på att antalet nu är uppe i 64 nya hem, inrymda i två bostadsrättsföreningar. Detta enligt Mitt i Södra Roslagen.

Nya bostäder planeras i Skiljebo – kommer skugga radhustomter

Stadsdelen Skiljebo i östra Västerås kan komma att utökas med 150 – 200 nya bostäder från JM. Majoriteten av dessa planeras att bli bostadsrätter. I detaljplanen för projektet finns en solstudie med som visar att vissa befintliga radhustomter kommer att skuggas av nyproduktionen, kvällstid under sommarhalvåret.


Sida 1 av 16 (153 artiklar)

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen