Reportage & Special

Inredning: Växande intresse för antika föremål

Årets upplaga av Antikmässan i Stockholm öppnade den 13 februari. Och till följd av det växande intresset för återanvändning och hållbarhet, har den blivit extra populär. Detta enligt antikexperten Pontus Silfverstolpe som modererade pressträffen inför mässan.

Inredning: Blommande krukväxter inomhus på vintern

Kala trädstammar och snötäckta gräsmattor utanför fönstret gör att krukväxter inomhus framställs i en ny dager. Vi har frågat representanter för olika företag inom blomsterhandel om vilka blommande krukväxter som håller bra inomhus på vintern, och bett dem rekommendera sina favoriter.

Inredning: Julen 2019

Nedan finner ni ett litet plock på temat jul, och inspiration inför den stundande storhelgen. Denna gång kommer inredningsdetaljerna från Mio, Rusta, IKEA och H&M Home.

Att ha hus i en brf, del 1: Innehavet i praktiken

Ofta när det är tal om brf:er handlar det om föreningar med många lägenheter i flerbostadshus. Men då och då när Bostadsrättsnytt skriver om bostadsprojekt är det frågan om bostadsrätter av typen småhus. I det här reportaget tittar vi lite närmare på hur det är ha ett hus i en brf jämfört med en “vanlig” bostadsrättslägenhet.

Inredning: Hösten 2019

När vi går mot mörkare tider kan det pigga upp med lite ny inredning hemma. Här är Bostadsrättsnytts första plocksida med utvalda inredningsdetaljer från lite olika butikers sortiment för hösten 2019.

Dålig insyn försvårade renoveringen

Att renovera byggnaderna i en bostadsrättsförening är inte alltid lätt. Det vet Frida Nordholm, ordförande i Brf Söderbysjön. Under ett stort arbete där bland annat fasaden skulle putsas och fönstren bytas uppstod många problem, med både förvaltare och entreprenör.


Sida 1 av 2 (19 artiklar)

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen