Riksbyggens kampanj tilldelas guld i Svenska Designpriset

Riksbyggen gjorde förra året en satsning tillsammans med inredare från Mellanöstern och Sydamerika med syftet att utmana normerna kring hur bostadsannonser ska se ut. Kampanjen har nu tilldelats guld i Svenska Designpriset i kategorin Event och monter, enligt ett pressmeddelande.

Veidekke bygger brf-kvarter med villakänsla i Bromma

I Brommastadsdelen Äppelviken inom Stockholms kommun har bostadsutvecklaren Veidekke fått i uppdrag att bygga ett nytt brf-kvarter med villakänsla, bestående av småskaliga trähus. Uppdragsgivare ska vara Nordr, före detta Veidekke Eiendom. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han är Sveriges mest rekommenderade mäklare

Omdömessajten Reco har listat vilka Sveriges mest rekommenderade mäklare är. Mäklaren som toppar listan för år 2020 är Mohammed Mouaid i Nyköping, som kniper förstaplatsen för andra året i rad. Detta enligt ett pressmeddelande.

Kontor för hemarbete kan höja brf:ens värde

Många arbetar hemifrån under pandemin och trenden med hemarbete spås fortsätta även när smittan avtagit. Om bostadsrättsföreningarna skulle göra om gemensamma utrymmen till kontor för den trångbodde skulle de tjäna på det, skriver Dagens industri.

Anmälningar mot mäklare dubblerades 2020

Under 2020 gjordes dubbelt så många anmälningar mot fastighetsmäklare jämfört med 2019. Enligt Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) kom det in 1 349 anmälningar i fjol, rapporterar P4 Värmland.


Sida 1 av 99 (983 artiklar)

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen