Com Hem och TV4 Media har tecknat flerårigt avtal

/assets/img/cmore.jpg
Pressbild från C More
 

Nu har Com Hem och TV4 Media tecknat ett flerårigt avtal för TV4-kanalerna och C More. Detta enligt ett pressmeddelande från Com Hem.

Bostadsrättsnytt har tidigare rapporterat om att tusentals brf:er med kabel-tv via Com Hem eller Boxer återigen var på väg att förlora TV4-kanalerna och C More, då kanal-avtalet med Telias bolag TV4 Media var på väg att löpa ut och ingen förlängning ännu kommit på plats. Sist kunderna förlorade kanalerna var i december 2019. 

Den fjärde november i år skrev vi om att parterna kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal, vilket framgick av ett pressmeddelande från Com Hem.   

Och enligt ett nytt pressmeddelande ska nu parterna ha tecknat ett flerårigt avtal för TV4-kanalerna och C More. I och med det nya avtalet ska boende i Com Hem-fastigheter få tillgång till sitt kanalutbud via ytterligare enheter, som mobiler och surfplattor. Kunderna ska också få tillgång till fler kanaler framöver. När nya kanaler blir tillgängliga i utbudet kommer berörda kunder att få information om detta. 

– Jag är glad att vi nu har en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter och ger våra kunder tillgång till mer underhållning. Framförallt är jag nöjd med att vi lyckades lösa detta utan avbrott för våra tv-tittare som nu kan fortsätta följa program som Idol och Så mycket bättre, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem, i pressmeddelandet.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen