Nyproducerad fyra toppar på Hemnets Uppsala-sida

/assets/img/widerlov1.png
Föreningens hus t h. Bildkälla: Mäklarfirman Widerlöv & Co
 

Den mest klickade bostadsrättsannonsen på Hemnet under vecka sju, bland objekt i Uppsala, avser en nyproducerad fyra på S:t Göransgatan i stadsdelen Fålhagen.

Högst upp på bostadssajten Hemnets Klicktoppen för bostadsrätter i Uppsala län under vecka sju, ligger annonsen för en fyra i ett nyproducerat hus som utvecklats av fastighetsbolaget Genova. Föreningen har sin adress på S:t Göransgatan i Uppsalastadsdelen Fålhagen, ett bostadsområde som uppges ha både villagator och parkmiljö.

Bostadsrätten är belägen på våning ett av tre och har en boarea om 85 kvadratmeter.  Mäklarfirman Widerlöv & Co har anlitats för att sälja objektet vilket har utgångspriset 4 690 000 kronor och avgiften till föreningen är 3 556 kronor per månad.

Förutom en balkong med dubbeldörrar som nås via bostadens vardagsrum har även ett av sovrummen en fransk balkong och garderob i form av en walk-in closet med fönster.

Enligt annonsen har bostadsrättsföreningen ifråga bland annat ett gemensamt gym och garageplatser på källarplan, båda kan nås via hiss.

Av utvecklarens hemsida framgår att inflytt i föreningens hus, med totalt 48 bostadsrätter, påbörjades under 2020. Brf-projektets arkitekt ska vara Kjellander Sjöberg.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen