Hemnet: Trea i Enköping populäraste bostadsrätten i Uppsala län

/assets/img/fast_enkoping.jpg
Bostadsrätten till salu på Kyrkogatan 3 i Enköping. Foto: Mathias Cederholm / Fastighetsbyrån Enköping
 

Hemnets mest klickade bostadsrätt i Uppsala län under vecka 44 var en sekelskiftesvåning om tre rum och kök i centrala Enköping.

Förra veckans mest klickade bostadsrättsannons på bostadssajten Hemnet, bland objekt i Uppsala län, var den för en sekelskifteslägenhet med tre rum och kök i centrala Enköping. Det är Fastighetsbyrån i Enköping som har uppdraget att sälja objektet.

Lägenheten är belägen i ett flerbostadshus från 1896 och ingår i Brf Läkaren med totalt 16 bostadsrätter. Föreningen är inrymd i det tidigare Sparbankshuset på Kyrkogatan 3 i kulturkvarteren vid Vårfrukyrkan.  

Objektet till salu har en boyta om 105 kvadratmeter och ligger på våning ett av tre, där banken tidigare hade sin expedition och vänthall. Originaldetaljer som takmålning och stuckaturer ska finnas bevarade och enligt annonsen har lägenheten en takhöjd om nära fyra meter. 

Utgångspriset har satts till 3,4 miljoner kronor och månadsavgiften till föreningen ligger på drygt 6 000 kronor.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen