Utvecklarens säljknep: Bjuder på halva kontantinsatsen

/assets/img/bilder_nyheter/platform-west-ssm-living-004.jpg
Visionsbild av Platform West vid Roslags Näsby. Pressbild SSM
 

För utvalda projekt i Stockholmsområdet väljer nu utvecklaren SSM att stå för hälften av kundernas kontantinsats. Detta enligt Di.

I utvalda projekt behöver kunderna bara gå in med 50 procent av kontantinsatsen – det är bostadsutvecklaren SSM nya säljstrategi. Den tillämpades redan i december förra året, men var då endast riktad till köpare som inte hunnit fylla 30 år. Det framgår av tidningen Dagens industris rapportering.

Men nu har det kravet tagits bort, och denna gång gäller erbjudandet vid bostadsköp i februari till och med mars 2019. Utvalda projekt är Platform West beläget vid Roslags Näsby, Täby Market som uppförs där Täby Gallopp tidigare låg, Sollentuna Hills, Tentafabriken i Sollentuna, och Elverket i Nacka. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen