Snitträntor sjönk under oktober

/assets/img/mostphotos/50924321-aldre-arkitektur-stockholm-sodermalm.jpg
Foto: Mostphotos
 

Under oktober månad sjönk snitträntorna på bolån med tre månaders bindningstid till den lägsta nivån sedan mätningarna startade. Detta enligt Privata Affärer.

I augusti noterades stigande snitträntor på tremånaders bolån men i september sjönk räntorna till det rekordlåga 1,36 procent. Nu har snitträntan på bolån med tre månaders bindningstid sjunkit ytterligare och ligger nu på 1,33 procent, skriver Privata Affärer. 


Det låneinstitut som erbjuder lägst snittränta är Stabelo med 1,13 procent, en minskning med 0,01 procent sedan sist. Därefter kommer Landshypotek med en ränta på 1,17 procent följt av Ica och Skandia som båda har 1,23 procent. 


Den högsta snitträntan återfinns hos Nordea där den ligger på 1,69 procent. Näst högst snittränta har Swedbank på 1,5 procent. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen