16 bostadsrätter byggs i Bålsta

/assets/img/mostphotos/vappeby-angslycka-04.jpeg
Pressbild från Götenehus
 

I Väppeby i Bålsta ska Götenehus uppföra 16 nya kedje- och parhus som ska vara bostadsrätter. Inflyttningen är beräknad till 2023, enligt ett pressmeddelande från byggbolaget.

I Bålsta, i Håbo kommun i Uppsala län, ska Götenehus bygga nytt. Det rör sig om 16 bostadsrätter i form av par- och kedjehus med två våningar och en boyta på 122 kvadratmeter. Bostäderna i projektet, som heter Brf Väppeby Ängslycka, kommer säljas för 3 625 000 kronor. Husen kommer ha tillhörande carport och tillgång till en liten tomtplätt samt uteplats, enligt ett pressmeddelande från bostadsbolaget.

– Väppeby Park är perfekt för dig som längtar till ett aktivt liv med bra pendlingsmöjligheter säger Sofie Lundberg, projektutvecklare på Götenehus. Här finns till exempel natursköna strövområden, elljusspår, slalombacke och skatepark. För dig som pendlar finns goda pendlingsmöjligheter både till Stockholm och Uppsala, säger Sofie Lundberg, projektutvecklare Götenehus, i pressmeddelandet. 


Säljstarten var den första december i samarbete med Husman Hagberg och inflyttning påbörjas under det andra kvartalet av 2023.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen