Toppnotering för lägenhet i Helsingborg

/assets/img/bilder_nyheter/trevagor.png
Oceanhamnen Trevågor, Helsingborg. Pressbild: Serneke
 

Nyproduktion i kvarteret Trevågor i Oceanhamnen, Helsingborg har sålts för nästan 90 000 kronor per kvadratmeter, en toppnotering för Serneke och fastighetsmäklaren Bjurfors.

Bostadsproducenten Serneke och fastighetsmäklarbolaget Bjurfors når en toppnotering i Helsingborg, med nya projektet Trevågor beläget i Oceanhamnen vid Öresund. De har sålt för 89 500 kronor per kvadratmeter. I området ligger bland annat också Riksbyggens Brf Oceankajen, där försäljning pågår.

Helsingborg har just nu ett snittpris för bostadsrätter på 22 753 kronor per kvadratmeter – under de tre senaste månaderna har priserna ökat med 3,4 procent. Det visar siffror från Svensk Mäklarstatistik.

– Efter en minst sagt het sommar har försäljningen i Trevågor nått nya höjder. Vi har nu sålt två av våra mest exklusiva terrassvåningar på första parkett till ett kvadratmeterpris på 82 000 respektive 89 500 kronor, säger Eric Klüft, fastighetsmäklare och projektledare på Bjurfors. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen