Besqab bygger ägarlägenheter och bostadsrätter i Hagastaden

/assets/img/legera_besqab.png
Visionsbild av projektet Legera i Hagastaden från Besqab. Pressbild Besqab
 

Utvecklaren Besqab ska bygga ett nytt kvarter i Hagastaden, Stockholm, med både ägarlägenheter och bostadsrätter. Av ett pressmeddelande framgår att det nu blivit dags att byggstarta första etappen med 97 ägarlägenheter.

Nu påbörjas bygget av 97 ägarlägenheter med effektiva planlösningar i Hagastaden, den första etappen i projektet Legera från bostadsutvecklaren Besqab. Tre visningsbostäder ska redan ha färdigställts. Etapp två kommer att bestå av 98 lägenheter i form av bostadsrätter med byggstart längre fram. Det står att läsa i ett pressmeddelande från utvecklaren.
– Detta är vårt första projekt med ägarlägenheter och det är glädjande att det har tagits emot så väl av marknaden sedan vi startade försäljningen i somras. Det positiva gensvaret visar att det finns en efterfrågan på upplåtelseformen ägarlägenheter och att vi har utvecklat välplanerade lägenheter som våra kunder värdesätter, säger Besqabs vd Carola Lavén i pressmeddelandet.

På Stockholms stads hemsida beskrivs Hagastaden som en innerstadsdel under utveckling i ett område där Stockholm och Solna möts. 

I pressmeddelandet finns även informationen att det nya kvarteret kommer att ligga där Dalagatan möter Norra Stationsgatan, samt att bostäderna i det ska byggas som lägenheter och stadsradhus.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen