Säljstart för ny brf från BoKlok i Vänersborg

/assets/img/farhagen_entre_radhus-1598433660.jpg
Illustration av entrésida av radhusen i BoKlok Fårhagen, Holmängs Hage i Vänersborg. Pressbild BoKlok
 

På Holmängs Hage i Vänersborg planerar byggbolaget BoKlok för en ny brf med både lägenheter och radhus, totalt 44 bostadsrätter. Projektet säljstartar den 27 augusti. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Idag den 27 augusti startar försäljningen av bostadsrätterna i det planerade kvarteret BoKlok Fårhagen på Holmängs Hage i utkanten av Vänerborg, cirka två kilometer från centrum. Totalt ska den nya föreningen komma att bestå av 44 bostadsrätter varav 24 lägenheter och 20 radhus. Det står att läsa i ett pressmeddelande från BoKlok. 

Byggstarten har preliminärt satts till omkring december i år, med inflyttning under hösten 2021. Varje radhus ska inrymma fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 117 kvadratmeter. Föreningens lägenheter får två till tre rum och kök och byggs i storlekarna 55 och 72 kvadratmeter.  

Översiktsillustration av det nya kvarteret BoKlok Fårhagen, med både radhus och lägenheter, i Holmängs Hage, Vänersborg. Pressbild BoKlok Översiktsillustration av det nya kvarteret BoKlok Fårhagen, med både radhus och lägenheter, i Holmängs Hage, Vänersborg. Pressbild BoKlok


Priset för ett radhus startar på 1 795 000 kronor med månadsavgiften 5 300 kronor, medan lägenheterna prissatts från 995 000 kronor med 3 300 kronor i månadsavgift.   

Bolagets boendekoncept har utvecklats av byggbolaget Skanska tillsammans med möbelföretaget IKEA. “Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris”, skriver bolaget i pressmeddelandet. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen