Brf-projekt slutsålt i Lunds nya stadsdel

/assets/img/mostphotos/lw4x9lcccgbzd2w3osyy.jpg
Brf Verde. Pressbild från Resona/Fastighetsbyrån
 

I Lunds nya stadsdel Brunnshög har nyligen lägenheterna i Resonas projekt Brf Verde sålt slut. Detta skriver Fastighetsbyrån i ett pressmeddelande.

I Lunds nordöstra delar växer den nya stadsdelen Brunnshög fram. Ett företag som utvecklar bostäder i området är Resona. De har två projekt i Brunnshög, Brf Verde och Brf Amarillo. De 41 bostäderna i Brf Verde har nyligen sålt slut, meddelar Fastighetsbyrån i ett pressmeddelande. 


De 41 lägenheterna har en boarea på 35–104 kvadratmeter fördelar på ett–fyra rum och kök. Priset för en lägenhet i Brf Verde började på 1 495 000 kronor och inflyttningen är beräknad till oktober eller november 2020. Inflyttningen sker snabbare i detta projekt då Resona valt att börja bygga huset innan säljstart. 


I Brunnshög planeras det att skapas 40 000 arbetstillfällen och bostäder under en period på 40 år. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen