Bygglov för höghus i Bandhagen

/assets/img/bilder_nyheter/branddammen-huset.jpg
Illustration av framtida Brf Branddammen i Bandhagen. Pressbild: Riksbyggen
 

Riksbyggen har fått bygglov beviljat för Brf Branddammen i Bandhagen, Stockholm. Huset planeras bli 15 våningar högt.

Bostadsutvecklaren Riksbyggen har nu beviljats bygglov för ett 15-våningshus i Bandhagen, som ligger inom Stockholms kommun. Planen är att huset, tillhörande framtida Brf Branddammen, ska inrymma 70 lägenheter med flexibla planlösningar. Och alla bostadsrätter ska få antingen balkong eller uteplats.
– Det finns ett behov av fler bostäder i Bandhagen och med Brf Branddammen kan Riksbyggen erbjuda lägenheter som kunden själv i stor utsträckning kan påverka utformningen av. Här kan en trea omvandlas till en tvåa eller en fyra till en trea eller tvärt om, säger Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Stockholm, i ett pressmeddelande.

Bostadsrättsföreningens tänkta läge innebär närhet till både Högdalens centrum och tunnelbanestation.    

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen