Hemnet: Toppnotering för lägenhetsutbudet i Stockholm i mars

/assets/img/hemnet-maj-2021.png
Pressbild Hemnet
 

Hemnets utbud av lägenheter till salu i Stockholm var ovanligt stort under mars i år, både på länsnivå och i kommunen Stockholm. Det är de högsta noteringarna någonsin för månaden sedan bostadssajten började föra statistik.

Bostadssajten Hemnets lägenhetsutbud för Stockholms län bestod under mars i år av 11 018 lägenheter. Årets marsresultat för länet är det högsta som uppmätts för månaden på Hemnet så långt tillbaka som bostadssajten har statistik. Den tidigare toppnoteringen var 8 476 lägenheter och avsåg mars 2020. I februari 2024 uppgick lägenhetsutbudet i länet till 10 707 objekt.

Även för Stockholms län var årets resultat för mars 2024 det högsta för månaden någonsin. Totalt fanns 4 814 lägenheter till salu på sajten, jämfört med den tidigare toppnoteringen på 4 457 i mars 2020. För februari i år landade noteringen på 4 686.

Statistiken i texten avser utbud inom befintligt lägenhetsbestånd, exklusive nyproduktion. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen