Hemnets mest klickade bostadsrätt i Uppsala – gårdshus från 1800-talet

/assets/img/hemnet_uppsala_v52.jpg
Gårdshuset på S:t Johannesgatan i Uppsala. Bildkälla: Mäklarfirman Widerlöv & Co
 

Den mest klickade annonsen på Hemnet under förra veckan, bland bostadsrätter i Uppsala län, var den för ett gårdshus från 1800-talet nära Fyrisån i stadsdelen Främre Luthagen.

Vecka 52 blev annonsen för ett renoverat gårdshus från 1800-talet den mest klickade bostadsrättsannonsen på Hemnet, avseende objekt i Uppsala län. Bostadsrätten uppges vara belägen på S:t Johannesgatan, nära Fyrisån, i kvarteret Ånäbben i Uppsalas innerstadsdel Främre Luthagen. Bostadsrättsföreningen ska ha låtit helrenovera gårdshuset år 2003.

Bostadsrätten har enligt annonsen sex rum fördelat på två plan, med en total golvyta om cirka 195 kvadratmeter varav boarean uppgår till cirka 165 kvadratmeter. Golvvärme ska vara installerat i hall, kök och badrum. I övrigt har bostaden egen ingång, stora fönsterkupor, synliga takbjälkar, framtagen murstock, samt braskamin. Den som köper bostadsrätten får även tillgång till en egen uteplats och till föreningens gröna innergård.

Gårdshuset förmedlas av Mäklarfirman Widerlöv & Co och utgångspriset har satts till 8 875 000 kronor. Avgiften ligger på 6 281 kronor per månad. I skrivande stund uppges budgivning pågå för objektet.

Bostadsrättsföreningen som gårdshuset tillhör har totalt 27 bostadsrätter och ska enligt uppgift vara obelånad. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen