Hemnet: Tvåa i Härnösand mest klickad i Västernorrland

/assets/img/hemnet_v_10_bild.png
Objektet på Frideborgsgatan i Härnösand. Foto: Mäklarhuset Härnösand / DIAKRIT
 

Flest besök på Hemnet i förra veckan bland utannonserade lägenheter i Västernorrlands län, hade en tvåa med balkong i söder högst upp i ett flerbostadshus i Härnösand.

Den mest välbesökta lägenheten i Västernorrlands län, bland utannonserade objekt på bostadssajten Hemnet under vecka tio, var en tvåa med balkong i söderläge högst upp i ett flerbostadshus på Frideborgsgatan i Härnösands kommun.

Lägenheten är en bostadsrätt på våning tre av tre i ett hus från 1954 och boarean uppgår till 68,5 kvadratmeter. Objektet är till salu via Mäklarhuset Härnösand och utgångspriset är satt till 550 000 kronor, månadsavgiften till föreningen ligger på 4 004 kronor.

I bostaden, som uppges vara renoverad, finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum, ett stort kök med köksö, samt ett vardagsrum som balkongen nås ifrån.

Objektet kommer med ett “rejält” vindsförråd och ett litet matkällarförråd. Precis utanför huset ska det finnas en busshållplats och en mataffär ska också ligga i närheten. Bostadsrättsföreningen ifråga är äkta, registrerades år 1969 och har totalt 54 lägenheter.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen