Uppsala: Sekelskiftesvåning mest populär på Hemnet

/assets/img/mostphotos/uppsala-klick.png
Skärmdump från Hemnets Klicktoppen.
 

Den mest klickade Hemnet-annonsen i Uppsala län var under vecka sju en sekelskiftesvåning på Ågatan i centrala Uppsala. Även på plats två på klicktoppen återfinns en våning, då i Luthagen.

Varje vecka sammanställer bostadssajten Hemnet de mest klickade annonserna för objekt ute till salu. En lista, “Klicktoppen”, kan visas på riks-, län- eller kommunnivå. 


När det gäller Uppsala län är det en sekelskiftesvåning på 200 kvadratmeter fördelat på fem rum som ligger högst upp i Klicktoppen. Bostadsannonsen har 7 040 besök. Från bostaden ser man slottet, Domkyrkan och ån. Utgångspriset för lägenheten, som ligger centralt i Uppsala på Östra Ågatan 51B, är 7 990 000 kronor. 


På plats två i listan över de mest populära bostadsannonserna finns en lägenhet på Geijersgatan 42A i Luthagen. Bostaden är från 1920-talet och är 112 kvadratmeter stor. Lägenheten ligger i S:t Erikshuset som är ritat av Gunnar Leche. Olof Palmes mamma ägde också huset i drygt 30 år. Prislappen på denna bostad är 5 490 000 kronor och den har 5 882 visningar på Hemnet. 


Även plats tre på Klicktoppen är från centrala delarna av Uppsala stad, på Åsgränd 4B. Denna gång är det en våning från 30-talet som ligger nära både Domkyrkan och slottet. Lägenheten har 120 kvadratmeter boyta fördelat på fyra rum. Utgångspris är 6 495 000 kronor. Antalet visningar för denna bostadsrätt är 5 396.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen