Sundsvall: Brf Grönbodal nu till salu

/assets/img/mostphotos/riksbyggen_brf_gronbodal_gatubild.jpeg
Brf Grönbodal. Pressbild Riksbyggen
 

I snart två år har arbetet pågått med Riksbyggens projekt Brf Grönbodal i centrala Sundsvall. Nu ligger bostäderna, som är till för seniorer, ute till försäljning.

I juni 2020 skrev Bostadsrättsnytt om att Riksbyggen dragit igång ett projekt med bostäder för personer som fyllt 55 år. 


Brf Grönbodal ligger på Dalgatan i centrala Sundsvall och har nyligen lagts ut till försäljning. Det rör sig om 31 lägenheter i fyravåningshuset och bostäderna har en boyta på 54–97 kvadratmeter. Priserna börjar på 1 950 000 och går upp till 4 495 000 kronor. Enligt Riksbyggens hemsida är ännu inga lägenheter sålda. 


Lägenhetshuset byggs enligt Bonumkonceptet som innebär att de boende får tillgång till olika tjänster, som exempelvis städning. På husets gård finns möjlighet till att spela boule och odla i ett växthus.


Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen