Nordr säljstartar brf-projekt i Västra Frölunda

/assets/img/nordr_vastrafrolunda.jpg
Visionsbild av Parkhusen i Västra Frölunda. Pressbild Nordr
 

Bostadsutvecklaren Nordr startade nyligen försäljningen av första etappen med bostadsrätter inom projektet Parkhusen, som ska uppföras i Västra Frölunda utanför Göteborg. Det skriver utvecklaren i ett pressmeddelande.

Den tolfte november påbörjade bostadsutvecklaren Nordr försäljningen av första etappen med bostadsrätter i Parkhusen, som innefattar 43 av projektets totalt 119 lägenheter. Det framgår av ett pressmeddelande från utvecklaren. Förtur ges till VIP-kunder och i december får resterande intressenter möjlighet att köpa lägenheter som finns kvar, enligt information på projekthemsidan.

Bostäderna ska uppföras vid blivande Nya Opaltorget i Västra Frölunda, ett område beläget strax utanför Göteborg. Lägenheterna får boytor på 31-93 kvadratmeter, fördelat på ett upp till tre rum och kök, och är tänkta att inrymmas i två flerbostadshus. Preliminär inflyttning är satt till början av 2024.
– Det känns spännande att äntligen kunna lansera bostäderna i vårt projekt Parkhusen. Vi är övertygade om att området i sig kommer att bli väldigt attraktivt och vi har gjort vårt yttersta för att skapa moderna bostäder som kommer att uppskattas av många, säger Nordr Sveriges vd Leif Danielsson i pressmeddelandet.

En tvåa i projektet kostar från 1 795 000 kronor. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen