HSB: Säljstart för Brf i Nya Hovås

/assets/img/bilder_nyheter/tmrw.hsb.esplanaden.terrace.copyright.tmrw.se.png
HSB brf Esplanaden terrass. Foto: HSB Göteborg
 

Sista juli blev det försäljningsstart för HSB:s andra bostadsrättsförening i Göteborgs-stadsdelen Nya Hovås.

Den 31 juli gick bostadsföretaget HSB Göteborg ut med att de startar försäljningen av sin andra bostadsrättsförening i stadsdelen Nya Hovås. Den heter Brf Esplanaden och ligger nära både stan och havet.

Stadsdelen ligger vid Brottkärrsmotet, knappt 20 minuter från centrala Göteborg. Föreningen kommer att bestå av två fastigheter, belägna i Krogabäcksparken vid en bäck.

–Du tar dig in till centrala Göteborg, eller något av de omkringliggande större köpcentren, på en kvart-tjugo minuter. Men du kommer nog ganska snart inse att hemma är bäst med både gångavstånd till havet och naturstigar och till utbudet av butiker och restauranger, säger Sofie Esmyr, säljare på HSB Göteborg.

Brf Esplanaden är ritad av Wingårdhs arkitekter och fastigheterna kommer att bestå av 97 lägenheter i olika storlekar, från ettor till femrummare. Till bostäderna belägna högst upp i huset kommer det att finnas takterrasser. HSB:s medlemmar ges förtur till bostäderna. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen