Höjda listräntor på bolån hos Länsförsäkringar

/assets/img/lansfast-1663074542.jpg
Utanför ett av Länsförsäkringars kontor i Stockholm. Foto: Linda Myrin
 

Bolåneaktören Länsförsäkringar har höjt listräntan på rörliga bolån och flera av de bundna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den tolfte september i år höjdes flera listräntor hos Länsförsäkringar, enligt ett pressmeddelande från bolåneaktören. Räntan för rörliga bolån bundna på tre månader blev 0,05 procentenheter högre för att landa på 2,59 procent. Samtidigt höjdes listräntan för lån med bindningstiderna ett år och fyra år med 0,20 procentenheter till 4,19 procent respektive 4,44 procent.

För lån bundna på tre eller fem år ökade räntan med 0,15 procentenheter för att landa på 4,44 procent respektive 4,39 procent. Räntan för tvååriga bolån uppjusterades med 0,10 procentenheter upp till 4,39 procent.

Länsförsäkringars listräntor för bolån från och med 12 september i år:


Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen