SEB sänker listräntor för bolån

/assets/img/seb_pressbild.jpg
Pressbild SEB
 

Storbanken SEB justerar ned listräntor för bolån med bindningstider på ett år, två år och tre år, samt fem år och sju år. Det framgår av bankens hemsida.

Från och med den tolfte januari i år sänks flera boräntor hos storbanken SEB. Det är listräntor på bolån med bindningstider på ett år, två år och tre år, samt fem år och sju år som blir lägre. Detta enligt uppgift på bankens hemsida.

För ettåriga bolån justeras listräntan ned med 0,15 procentenheter till 4,99 procent, medan räntan för lån bundna på två år och tre år sänks med 0,30 procentenheter för att landa på 4,64 procent respektive 4,44 procent. Även räntan på femåriga bolån sänks med 0,30 procentenheter och den landar därefter på 4,19 procent.

Bolån med en bindningstid på sju år får 0,10 procentenheter lägre ränta som efter nedjusteringen landar på 4,19 procent. 


Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen