Bostadsprojektet Malmö Living slutsålt

/assets/img/bilder_nyheter/veidekkebostad-malmoliving-1_.jpg
Bjurfors Nyproduktion har sålt 86 bostäder på uppdrag av Veidekke Bostad. Pressbild från Bjurfors
 

Veidekkes bostadsprojekt Malmö Living är nu slutsålt, enligt ett pressmeddelande från mäklarkedjan Bjurfors. Totalt handlar det om 86 Svanenmärkta bostadsrätter som uppförs vid centralstationen.

Utvecklaren Veidekke Bostads projekt Malmö Living, med 86 nya Svanenmärkta bostadsrätter, är nu helt slutsålt. Bostäderna uppförs i formen flerbostadshus vid centralstationen i Malmö och kommer att ligga i den nya stadsdelen Nyhamnen. De nedersta våningarna har reserverats för kontor, och på våning tre upp till 20 ska det bli bostadsrätter. Det framgår av ett pressmeddelande från fastighetsmäklarföretaget. 

Det var Bjurfors Nyproduktion som hade uppdraget att sälja lägenheterna, med inflyttning från kvartal fyra i år.
– Försäljningen gick väldigt fort. Det goda resultatet beror mycket på en unikt utformad produkt i 20 våningar med härlig arkitektur och otrolig utsikt, säger fastighetsmäklare Marie Wilhelmsson på Bjurfors Nyproduktion i pressmeddelandet.

På Veidekkes hemsida går det att läsa mer om projektet. Till exempel står det att bostadsrätterna byggs i storlekarna ettor upp till fyrarummare, och att prissättningen legat i ett intervall mellan 1 250 000 kronor och 11 750 000 kronor.

I ett äldre pressmeddelande från Veidekke står det att planen för Nyhamnen, är att utveckla området från industrikvarter till en hållbar och levande stadsdel med 6 000 nya bostäder.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen