Hemnet: Fyra i Västerås mest klickad i Västmanland

/assets/img/82dbe31dc109fb28172a43de26fb3197.jpg
Bild på huset i Östra Hamnen där det utannonserade objektet finns på våning ett. Bildkälla: Mälardalens Fastighetsförmedling
 

Av de lägenheter som utannonserades på Hemnet i förra veckan så var det en fyra vid vattnet i Västerås som lockade till flest klick. Objektet ska bland annat ha inglasad balkong i söderläge.

På bostadssajten Hemnets sida för lägenheter i Västmanlands län fick annonsen för en fyra vid vattnet i Västerås flest besök under vecka 15. Objektet finns en trappa upp i ett flerbostadshus med hiss beläget på Magasingatan i området Östra Hamnen.

Boarean uppgår till 118 kvadratmeter som enligt annonsen inrymmer tre sovrum, två badrum, samt ett kök och vardagsrum med öppen planlösning mellan, varifrån man når en inglasad balkong i söderläge.

Lägenheten är till salu via Mälardalens Fastighetsförmedling och utgångspriset är satt till 5 995 000 kronor. Avgiften till föreningen ligger på 5 874 kronor i månaden.

Bostadsrättsföreningen som lägenheten tillhör ska ha varmgarage med möjlighet till elbilsladdning “fördelat på några fastigheter”, och platser för gästparkering mellan husen. I föreningen som uppges vara äkta finns totalt 24 lägenheter.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen