Hemnet: Tvåa på Norra Kajen mest klickad i Västernorrland

/assets/img/skarmavbild-2023-02-13-kl.-11.34.15.png
 

Förra veckans mest klickade lägenhetsannons på Hemnet, bland objekt i Västernorrland, avser en tvåa med havsutsikt på Norra kajen i Sundsvall. Den upplåts med bostadsrätt och säljs via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Bostadssajten Hemnets mest klickade lägenhet under vecka sex i år, bland utannonserade objekt i Västernorrlands län, avser en bostadsrätt med två rum på Norra kajen i Sundsvalls kommun. Objektet finns en trappa upp i ett flerbostadshus på Fregattagatan och har en boyta om 56 kvadratmeter, enligt annonsen.

Inifrån objektet på Fregattagatan. Bildkälla: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall Inifrån objektet på Fregattagatan. Bildkälla: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Det är en lägenhet med havsutsikt som kommer med balkong i lugnt läge, vilken nås från ett kombinerat kök och vardagsrum via skjutdörrar i glas. I övrigt finns ett sovrum, en klädkammare, hall, samt ett badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. I anslutning till köp av lägenheten erbjuds även tillgång till en parkeringsplats.

Utgångspriset för bostadsrätten är satt till 2 100 000 kronor och den är till salu via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall. Månadsavgiften till föreningen ligger på 2 899 kronor.

Bostadsrättsföreningen ifråga registrerades år 2016.
Enligt uppgift från bostadssajten Booli äger föreningen en fastighet från 2018 (angivet byggår) med 35 bostadsrätter och en hyresrätt.

På en hemsida från Sundsvalls kommun beskrivs Norra kajen som en stadsdel med Sveriges bästa söderläge, belägen vid vattnet, några minuters promenad från Sundsvalls centrum. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen