Hemnet: Femma med två terrasser mest klickad i Uppsala

/assets/img/hemnet_v_31_uppsala.png
Objektet på Kungsängsgatan i Uppsala. Bildkälla: Mäklarfirman Widerlöv & Co
 

Förra veckans mest klickade bostadsrättsannons på Hemnet, bland objekt i Uppsala län, avser en femma med två terrasser i Uppsalastadsdelen Kungsängen.

Bostadssajten Hemnets mest klickade bostadsrättsannons i Uppsala län under vecka 31, blev den för en femma i stadsdelen Kungsängen i Uppsala. Mäklarfirman Widerlöv & Co innehar försäljningsuppdrag för objektet som har en boyta på 124 kvadratmeter. Utgångspriset är satt till 4 990 000 kronor och avgiften till föreningen ligger på 6 443 kronor per månad.

Bostadsrätten ska vara belägen på våning fem av sex i ett flerbostadshus på Kungsängsgatan, och kommer enligt annonsen med två terrasser som erbjuder sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

Utöver det ska det finnas två badrum (ett med dusch och ett med badkar) samt en walk-in closet i anslutning till sovrum. I bostadsrättsföreningen finns det enligt uppgift också garageplats att hyra.

Föreningen har enligt annonsen totalt 57 lägenheter, är äkta och registrerades år 2003. Deras flerbostadshus är byggt 2007 och ska vara beläget i Industristaden, Kungsängen, intill ett parkområde. Fyrisån beskrivs ligga “ett stenkast bort”.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen