Helsingborg: Inflyttning påbörjad till brf Ribbhusen

/assets/img/mostphotos/rb_ribbhusen_gardsvy2_002_4.jpeg
Pressbild: Riksbyggen
 

Boende till brf Ribbhusen, radhus i Helsingborg som uppförts av Riksbyggen, har börjat flytta in. Husen kommer visas upp under stadsmässan H22 City Expo i sommar för att visa upp de tekniska lösningarna på byggnaderna.

Brf Ribbhusen innehåller 22 radhus i bostadsrättsform och bakom projektet står Riksbyggen. I början av april påbörjades inflyttningen i husen, som är en del av kvarter Spårvagnshallarna i Helsingborg. 


I sommar kommer den stora mässan H22 City Expo pågå, som är en stadsmässa som Riksbyggen anordnar där olika innovationer och tekniska lösningar för byggnader visas upp. 

– Det känns väldigt roligt att välkomna köparna till sina nya bostäder. Vi ser också jättemycket väldigt mycket fram emot H22-mässan som startar redan i slutet av maj och där Riksbyggen bland annat visar upp ett radhus i Brf Ribbhusen med massor av ny teknik, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst i ett pressmeddelande. 

 

Några av funktionerna i Ribbhusen är bland annat smart belysning inomhus som går att styra via mobilen, digitalt tittöga och smarta lås. 

– Med den nya tekniken behöver man inte oroa sig för om barnen kommit ihåg att låsa ytterdörren eller inte, det är bara att kolla i appen i mobilen. Och skulle det visa sig att det inte har låst, då låser du enkelt med mobilen, berättar Martin Björk, projektledare Riksbyggen Bostad Sydväst, i pressmeddelandet.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen