Nytt samarbete för gym i brf:er

/assets/img/apirosport_bild_bostadsrattsnytt.jpg
Träningsutrustning från Apirosport. Foto: Annie Silow / Apirosport
 

Ett samarbete mellan Bostadsrätterna och Apirosport ger brf:er rabatt på gymlösningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nyligen lanserades ett nytt samarbetsprojekt mellan intresseorganisationen Bostadsrätterna och gymutrustnings-leverantören Apirosport. Det går ut på att Bostadsrätternas medlemsföreningar får 30 procent rabatt på Apirosports gymlösningar och speciellt framtagna villkor. På så sätt kan en brf erbjuda sina medlemmar ett eget gym i föreningen. 
– Intresset och behovet till att ha möjligheten att träna endast ett stenkast bort har ökat den senaste tiden, inte minst i dessa tider. Av denna anledning känns det helt rätt att ha inlett samarbetet med Apirosport. Nu har våra föreningar och dess boende möjlighet till olika lösningar till ett mycket bra pris, säger Karin Foors, marknadsansvarig hos Bostadsrätterna, i ett pressmeddelande från organisationen. 

Förmånen uppges även gälla enstaka maskiner för hemmabruk, vilket ger boende i föreningen möjlighet att köpa träningsutrustning till hemmet eller kanske till sommarstugan.
– Vi hoppas att detta leder till en ökad hälsa och gemenskap i våra drygt 8 500 medlemsföreningar, tillägger Karin Foors. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen