Com Hem: TV4 kan vara tillbaka i helgen

/assets/img/com-hem-tv-hub-interface-appar-1024x576.jpg
Pressbild Com Hem
 

Efter muntliga förhandlingar mellan Com Hem och TV4 under fredagen nåddes en överenskommelse mellan parterna, vilken förhoppningsvis kommer leda till att sändningen av flera TV4-kanaler kan återupptas nu i helgen. Det framgår av ett pressmeddelande från Com Hem.

Trots att TV4 tidigare gått ut med informationen att de inte planerar att återuppta förhandlingarna med Com Hem förrän i början av 2020, uppges parterna nu ha nått en överenskommelse efter muntliga förhandlingar igår, fredagen den 20 december. Det framgår av ett pressmeddelande från Com Hem.

Förhoppningen är att förhandlingarna ska kunna slutföras under helgen, och att Com Hem och Boxer ska kunna återuppta sändningen av tv-kanalen TV4, C More och vissa andra TV4-kanaler igen någon gång under perioden 21 till 22 december. Vidare är planen att förhandlingarna gällande det totala avtalet mellan Com Hem och TV4 ska fortsätta, med det nya avtalet som grund.
– Jag är oerhört glad över att vi äntligen har nått en muntlig överenskommelse med TV4. Jag förstår att våra kunder är besvikna över hur de har drabbats av detta, och vi kommer fortsätta jobba dag och natt för att få det nya grundavtalet på plats, säger Anders Nilsson, vd på Tele2-koncernen, i pressmeddelandet.

I ett pressmeddelande från TV4 låter det såhär:
– Det har varit tuffa men konstruktiva förhandlingar under eftermiddagen och kvällen. Det är med stor glädje jag nu kan berätta att tittarna får tillbaka TV4 och C More. Det är också ett välkommet besked för föreningslivet runt om i Sverige att Bingolottos uppesittarkväll ser ut att kunna sändas som planerat, säger Casten Almqvist, vd TV4.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen