Säljstart för brf i Helsingborg

/assets/img/mostphotos/u8ramzuuxn1gwa5ikw9n.jpeg
Pressbild: Riksbyggen
 

Riksbyggens projekt Brf Panoramautsikten, etapp 1, har nu säljstartat. Huset blir ett en fastighet utöver det vanliga med 20 våningar och sjöutsikt. Detta enligt ett pressmeddelande från bostadsbolaget.

I kvarter Spårvagnshallarna i Helsingborg ska Riksbyggen uppföra ett 20 våningar högt hus som ska innehålla 108 lägenheter med 1–6 rum. Projektet går under namnet Brf Panoramautsikten och kommer, som namnet skvallrar om, ha en slående utsikt över vattnet. 

 

Den åttonde september var det säljstart för projektets första etapp där 54 lägenheter finns till salu. Fem av dessa kommer gå att köpa via Riksbyggens modell för hyrköp, ett koncept som hjälper unga in på bostadsmarknaden. 

– Brf Panoramautsikten är ett fantastiskt projekt med en utsikt utöver det vanligt. Det är också väldigt roligt att Riksbyggen kan erbjuda fem Hyrköpslägenheter i projektet. Med Hyrköp hjälper Riksbyggen unga vuxna ut på bostadsmarknaden, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef affärsområde Bostad Sydväst på Riksbyggen i pressmeddelandet. 

 

Huset kommer byggas enligt Miljöbyggnad Silver med solceller samt bil- och cykelpool. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen