Västerås: Grönt ljus för 43 bostadsrätter i Södra Gryta

/assets/img/mostphotos/skogsharen_hus3-4-webb.jpeg
Pressbild: HSB
 

I juni stod det klart att HSB fått bygglov beviljat för sitt projekt Brf Skogsharen som de planerar uppföra på Södra Gryta i Västerås. Projektet ska innehålla 43 lägenheter, enligt bostadsutvecklarens hemsida.

HSB planerar för sin andra etapp i området Södra Gryta i Västerås och fick nyligen klart med sökt bygglov. Nästa etapp, brf Skogsharen, kommer bestå av två punkthus på fyra och sex våningar höga och ska innehålla 43 bostadsrättslägenheter. Planlösningen kommer vara öppen och samtliga bostäder får balkong. Utöver innergård och förråd samt parkeringsplatser kommer de boende i brf Skogsharen ha tillgång till ett växthus. Till centrala Västerås är det cirka fyra kilometer. 


Enligt projektets hemsida ska inflyttningen ske under år 2024. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen