Brf byggs på ö i Vänersborg

/assets/img/mostphotos/8049697534a16064_800x800ar.jpeg
Pressbild: Peab
 

På ön Sanden i Vänersborg har Peab börjat med markarbetet där bostadsrättsföreningen Skeppsklockan ska byggas. Detta meddelar bostadsutvecklaren i ett pressmeddelande.

I Vänersborg har Peab planerat att uppföra 45 bostadsrätter i brf Skeppsklockan. Bostäderna ska byggas på Sanden, en ö som nås via bro. Projektet ska byggas alldeles intill vattnet och huset kommer bestå av nio våningar samt ett garage i markplan. 


Brf Skeppsklockan blir bostadsutvecklarens första steg i sina byggplaner då de totalt sett vill bygga över 100 bostadsrätter. Nu har markarbetet påbörjats för projektet.

– Att vi på Peab får vara med och utveckla Sanden i Vänersborg är för oss, en fantastisk möjlighet. Vi är otroligt stolta att på den här platsen med dess långa historia skapa bostäder för framtiden, säger Pernilla Irewährn, projektledare på Peab Bostad, i ett pressmeddelande. 


Försäljningen av bostäderna har redan påbörjats och inflyttningen beräknas ske sommaren 2024. I skrivande stund är 15 lägenheter sålda och två är reserverade. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen