Örnsköldsvik: Bostadsprojekt byggs på Andra Långgatan

/assets/img/mostphotos/blaaklockan-fasad-nedaat.png
Pressbild Nybergs fastigheter
 

På Andra Långgatan 32-36 ska bostadsutvecklaren Nybergs bygga två flerbostadshus i kvarter Blåklockan. Planerad start för bygget är beräknad att ske under 2023.

Det satsas för fullt på bostäder i Ö-vik och även Nybergs fastigheter planerar nu för nyproducerade bostäder. Dessa ska byggas på Andra Långgatan och bestå av två flerbostadshus med två våningar med sutterängplan. Samtliga bostäder kommer ha inglasad balkong eller en uteplats. Projektet, kvarteret Blåklockan, ska innehålla 38 bostäder. 


Vilket upplåtelseform bostäderna ska ha är ännu inte klart, berättar fastighetschef Anna Edman för tidningen Allehanda. Det kan bli hyres-, bostads- eller ägarrätter. Under 2023 ska projektet byggstarta, enligt Nybergs hemsida.

 

Nybergs fastigheter är fokuserade på att utveckla bostäder och förädling av industribyggnader. Just nu har de projekt i Ö-vik, Umeå och Timrå.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen