Stort intresse för brf med tillhörande hästgård

/assets/img/mostphotos/service-20.jpeg
Illustration över området. Pressbild Ambassadör
 

I Riala norr om Stockholm planeras Brf Solliden Park som är en naturnära bostadsrättsförening med tillhörande hästgård. Intresset för bostäderna har varit stort och redan nu är 40 procent av projektet sålt.

I Riala i Norrtälje kommun ska Nordenving Fastigheter uppföra bostadsrätter i form av parhus och lägenheter, något Bostadsrättsnytt skrev om i början av mars. På föreningens område ska en hästgård finnas där det går att “deläga” en häst. Även en lanthandel som är öppen dygnet runt ska finnas på området. 

Den ansvariga mäklarfirman Ambassadör skriver i ett pressmeddelande att intresset för den annorlunda brf:en varit stort och att 40 procent av bostäderna redan nu är sålda. 

– Vi har även haft svenskar som är bosatta utomlands som är intresserade av att ha detta som ett ”Sverige-boende” när man är hemma i Sverige till exempel på somrarna, säger Per Johansson som är ansvarig mäklare för projektet.


Projektet byggstartar under våren och inflyttningen är beräknad att ske om ett år. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen