Snart säljstart för nyproducerade bostadsrätter i Sollentuna

/assets/img/mostphotos/52a15182-e361-47b2-9eb9-b0413f194c9a.jpg
Brf Strandvägen. Pressbild: OBOS
 

Om lite mindre än två veckor är det säljstart för den tredje etappen av OBOS nyproducerade bostäder i projektet Brf Strandvägen, intill Edsviken i Sollentuna. Totalt ingår 115 bostäder i projektet och två etapper har redan säljstartat.

Vid Edsviken i Sollentuna kommun är det den 25 augusti säljstart för etapp tre i OBOS projekt Brf Strandvägen. Det är 38 bostäder som ingår i den aktuella etappen, varav fyra bostadsrätter går att köpa via Deläga. Det innebär att man som köpare till en början äger minst hälften av bostaden medan resten ägs av OBOS och hyrs av dem. Senare kan köparen öka sin andel, skriver bostadsutvecklaren på sin hemsida. 


Bostäderna i den tredje etappen har en boyta på 31–167 kvadratmeter. Den minsta lägenheten har ett utgångspris på 2 050 000 kronor medan den största har utgångspriset 8 950 000 kronor. 


Pressbild: OBOS


Hela kvarteret är ritat av arkitektkontoren Semrén och Månsson. 

– Det blir ett kvarter med ljusa och moderna lägenheter med material som blir vackrare med tiden. Kvaliteten är genomgående hög vilket gör att det här området blir något utöver det vanliga, säger Gunilla Slättås, försäljningschef på OBOS, i en kommentar till Hemnet. 


Brf Strandvägen har preliminärt inflyttningsdatum år 2023. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen