Uppsala: Ytterligare 49 bostäder byggs i Rosendal

/assets/img/mostphotos/vcka8vdirgp7scefc5ib.jpg
Pressbild: Cernera
 

Cernera ska bygga 49 bostäder i projektet Linnea Garden, som blir en del av Rosendal i Uppsala. Lägenheterna har nu säljstartat, skriver bostadsutvecklaren i ett pressmeddelande.

Rosendal i södra Uppsala växer och det senaste tillskottet till bostadsområdet kallas Linnea Garden. I det projektet ska Cernera uppföra 49 lägenheter som nyligen säljstartat. I dagsläget är nio av lägenheterna bokade eller reserverade. 


Den billigaste ettan i bostadsrättsföreningen har prislappen 1 395 000 kronor och en avgift på 1 337 kronor medan den dyraste lägenheten, en fyra, kostar 4 750 000 kronor med 6 197 kronor i avgift.


Enligt ett pressmeddelande från Cernera ska bostäderna utformas efter närheten till naturen och utifrån en hållbarhetsprofil. Lägenheterna ska fördelas på två hus och få fasader av trä. Storleken på lägenheterna varierar från ettor upp till fyror, men två bostäder blir till townhouses. De framtida boende kan ta del av föreningens gemensamma cykelpool, odla i växthuset på innergården eller använda husens spaavdelning med bastu. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen