Snart säljstart för ny brf på Hisingen

/assets/img/woodandhill_etapper.png
Här är Brf Lillhagsparkens första och andra etapp tänkta att byggas. Bildkälla: Wood & Hill
 

Bostadsutvecklaren Wood & Hill planerar för en ny brf med 92 lägenheter i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Försäljningen av bostadsrätterna startar i början av maj, enligt ett pressmeddelande.

I början av maj startar försäljningen av planerade Brf Lillhagsparken i Lillhagen på Hisingen,  Göteborgs kommun. Bakom projektet står bostadsutvecklaren Wood & Hill som nyligen släppte ett pressmeddelande om satsningen. 

Översikt etapp 1. Bildkälla: Wood & Hill Översikt etapp 1. Bildkälla: Wood & Hill

Det blir en förening med 92 bostadsrätter i storlekar från tvåor upp till fyror, inrymda i parkvillor med två plan belägna cirka fem kilometer från centrala Göteborg. På projekthemsidan finns informationen att varje parkvilla kommer att innehålla åtta bostäder, samt att föreningen ska byggas i två etapper. Etapp ett som byggs först planeras bestå av sex hus med totalt 48 lägenheter.  


Husen ska ha utformats i samarbete med Bornstein Lyckefors arkitekter.
“Tonvikt är på markkontakt och parkkänsla där hälften av bostäderna har generösa uteplatser.”

I syfte att locka förstagångsköpare uppges priset för en tvåa starta på 1 795 000 kronor. Mäklarbyrån Nya Kvadrat har fått försäljningsuppdraget för föreningens bostadsrätter. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna påbörjas i juni 2022.

Wood & Hill har hittills utvecklat runt 600 bostadsrätter i egen regi och i joint venture med andra utvecklare. I pressmeddelandet beskrivs Wood & Hill som "en bostadsutvecklare med fokus på hyres- och bostadsrätter i expansiva regioner i södra och mellersta Sverige".

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen