Säljstart för nya bostadsrätter på Södermalm

/assets/img/studio-maria.png
Studio Maria Södermalm. Pressbild från Alexander White
 

Snart startar försäljningen av projektet Studio Maria med 43 bostadsrätter mitt på Södermalm i Stockholm. Lägenheterna ligger i en nybyggd fastighet med penthouse-våningar högst upp. Detta enligt mäklarbyrån Alexander White.

Studio Maria är en nybyggd fastighet belägen längs med Maria Skolgata, nära Tantolunden, på Södermalm i Stockholm. Totalt inrymmer fastigheten 43 bostadsrätter. Det står att läsa i ett pressmeddelande från mäklarbyrån Alexander White som fått försäljningsuppdrag för lägenheterna.

Enligt Ebba Barkenbom, projektledare för nyproduktion på mäklarbyrån, är säljstarten planerad till mitten av februari. Hon tillägger också att det blir en öppen försäljning.

Fastigheten uppges vara sex våningar hög med penthouse-våningar högst upp och två lokaler i botten, möjlighet till garage ska också finnas. Bostadsrätterna är byggda i storlekar från ettor till treor. Inflyttning kommer att starta under kvartal tre i år.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen