22 bostadsrätter byggs i Örnsköldsvik

/assets/img/mostphotos/31206051.jpg
Brf Bellevue. Pressbild Westerlinds/Fastighetsbyrån
 

Nästa år börjar Brf Bellevue byggas i Örnsköldsvik. Det blir 22 bostadsrätter i form av singel- och parhus. Detta enligt fastighetsutvecklaren Westerlinds.

Westerlinds ska bygga 22 singel- och parhus av upplåtelseformen bostadsrätter. Husen får utsikt över Öviksfjärden och ska byggas på Andra Långgatan. Byggstarten är beräknat att ske under 2021.


Enligt fastighetsutvecklarens hemsida står det att husen byggs i söderläge och får stora fönsterpartier för att maximera utsikten och ljusinsläpp. Husen får en yta på 124 kvadratmeter och byggs i suterräng då husen byggs i en sluttning. Samtliga hus får både balkong och uteplats. Det ska gå att promenera in till centrala Ö-vik på några minuter.


Sedan hösten har det gått att anmäla intresse för de nya bostäderna. Enligt Annica Åslund Olsén på mäklarfirman Fastighetsbyrån Höga Kusten, som ansvarar för försäljningen, finns ett stort intresse för projektet.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen