Riksbyggen säljstartar nytt brf-projekt i Täby Park

/assets/img/brf-parkliv--taby-park--riksbyggen.jpg
Visionsbild av Brf Parkliv, Täby Park, Riksbyggen. Pressbild från Riksbyggen
 

Utvecklaren Riksbyggen har påbörjat försäljningen av 49 planerade bostadsrätter i Brf Parkliv som ska byggas i Täby Park utanför Stockholm. Detta enligt ett pressmeddelande.

Nu startar försäljningen av bostadsutvecklaren Riksbyggens andra etapp med bostadsrätter i Täby Park utanför Stockholm. Totalt ingår 49 lägenheter i etappen som när den är färdigställd ska bilda ett kvarter i form av en hästsko, beläget vid en naturpark. 

Visionsbild av Brf Parkliv, Täby Park, Riksbyggen. Pressbild från Riksbyggen Visionsbild av Brf Parkliv, Täby Park, Riksbyggen. Pressbild från Riksbyggen

Bostadsrätterna kommer att tillhöra den nya föreningen Brf Parkliv. Det framgår av ett pressmeddelande. 
– Brf Parkliv ligger i ett strålande läge i nya Täby Park och kvarteret byggs i formen av en hästsko, granne med en av Täby Parks naturparker. På innergården kommer det bland annat att finnas en soltrappa och grillterrass och de boende kommer att ha tillgång till både bil- och cykelpool, säger Riksbyggens säljare Angelica Ringström i pressmeddelandet. 

Inflyttning i den nya föreningen beräknas preliminärt kunna ske under år 2023.

Täby Park är en ny stadsdel som utvecklas på platsen där hästkapplöpningsbanan Täby Galopp tidigare hade sitt galoppfält. Förutom Brf Parkliv uppges Riksbyggen även ha startat Brf Cykelverkstaden med 111 bostadsrätter i stadsdelen. Ett annat projekt från aktören i samma område är Galopphästen med 131 hyreslägenheter. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen