Sista etappen av Teaterkvarteret i Högdalen ute för försäljning

/assets/img/mostphotos/t1.jpg
Pressbild från Veidekke
 

I Högdalen har Veidekke utvecklat bostäder i det så kallade Teaterkvarteret. Nu drar försäljningen av projektets sista etapp igång, enligt ett pressmeddelande från Veidekke.

Intill Högdalens centrum har Veidekke Eiendom utvecklat det så kallade Teaterkvarteret. Projektet har byggts i tre etapper, varav den sista nu läggs ut för försälning. I etapp tre, även kallat projekt Pjäsen, ingår 52 bostadsrätter. I säljstarten läggs 26 av dessa ut. Detta skriver Veidekke i ett pressmeddelande. 


Lägenheterna har ett till fem rum och kök med en boyta på 39-94,5 kvadratmeter. Samtliga bostäder har uteplats eller balkong. Under huset finns ett garage där boende och besökare kan parkera och utanför huset finns en gemensam gård. Bostäderna i projektet är svanenmärkta, vilket innebär att husen byggs med ett hållbart tänk. En lägenhet i projekt Pjäsen kostar från strax under två miljoner kronor och uppåt.


Grunden till bostadshuset är redan färdigt och de första köparna beräknas flytta in under första kvartalet av 2022.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen