Fler bostadsrätter planeras i Luthagen Strand

/assets/img/mostphotos/l4gkcaacux0ewgu9jcgf.jpg
Pressbild: HSB
 

Vid kanten av Fyrisån i Luthagen Strand planerar HSB att bygga bostadsrätter med hög standard. Detta enligt ett pressmeddelande från HSB.

Strax nordväst om Uppsalas centrum ligger Luthagen Strand. Där har HSB planerar på att bygga bostadsrätter, alldeles intill Fyrisån och mot Luthagsesplanaden. Området har under flera år utvecklats och är nu i stort sett färdigbyggt. HSB skriver i ett pressmeddelande att de vill bygga så kallade premium-bostäder med hög standard. I huset ska både parkering och hiss finnas, något som är ovanligt i områdets befintliga byggnader.
– Tack vare det centrala och unika läget, i kombination med lägenheternas höga standard, räknar vi med ett stort intresse för det kommande projektet, säger Göran Jaxeus, vd för HSB Uppsala, i pressmeddelandet. 


Planeringen av projektet pågår just nu och HSB beräknar att börja sälja bostäderna under 2021. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen