Peab expanderar i Gideonsberg

/assets/img/sovrum_4v0qaqg7hsp8bhto_9383659.jpg
Inspirationsbild från liknande projekt. Källa: Peab Bostad
 

Byggbolaget Peab planerar för en ny brf i Gideonsberg, Västerås, med totalt 38 bostadsrätter och eget garage. Det står att läsa på bolagets webbsida.

I den nya stadsdelen Tegnérlunden i Gideonsberg, Västerås, planerar byggbolaget Peab för ännu en bostadsrättsförening. Bostadsrättsnytt har tidigare skrivit om byggbolagets nyproducerade Brf Tegnérlunden i samma område, och nu har det alltså blivit dags igen. Av Peabs webbplats för projektet framgår det att den nya föreningen fått namnet Brf Tegnérporten och att säljstarten satts till 2020. Totalt ska föreningen få 38 bostadsrätter, byggda som tvåor och fyror med antingen balkong eller uteplats.   

Skärmdump av Peabs webbsida för projektet

Intill Tegnérlunden ligger bland annat grönområdet Mårtens Hage och idrottsplatsen Ringvallen. På adressen Tegnérlunden åtta ska föreningens medlemmar få tillgång till en gemensamhetslokal, belägen i egen byggnad i kvarteret. På föreningens innergård ska det byggas en låsbar cykelparkering med tak, och ett bilgarage kommer att uppföras “under mark”. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen