Bostadsprojekt från BoKlok säljstartat i Landskrona

/assets/img/bilder_nyheter/boklok-sverige-flex-lagenhet-pilkvisten-landskrona-kvarter---v2.jpg
Översiktsillustration av det nya kvarteret BoKlok Pilkvisten i Karlslund, Landskrona. Pressbild: BoKlok
 

I veckan startade försäljningen av ett projekt med bostadsrätter från BoKlok som planeras i Landskrona. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 22 oktober startade försäljningen av 33 bostadsrätter från BoKlok som planeras i Landskrona, ett koncept som utvecklats av Skanska tillsammans med IKEA, vilket Bostadsrättsnytt skrivit om tidigare. Det innebär “hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris”. Informationen står att läsa i ett pressmeddelande från byggbolaget BoKlok, som hittills hunnit bygga över 11 000 bostäder åt människor i Sverige, Norge och Finland. 

Tanken är att de nya bostadsrätterna ska börja byggas i Karlsund, Landskrona, under våren 2020. Kvarteret ska heta BoKlok Pilkvisten och kommer att ligga i nära anslutning till grönområden, två kilometer från Landskrona centrum, och inflyttningen är beräknad till vintern nästa år. 
– Karlslund står inför en stor förändring de kommande åren. Kommunen planerar bland annat för fler park- och grönområden, lekplats och dagvattendammar för att skapa hemtrevliga och familjevänliga kvarter. Det är därför roligt att vara först ut med att bygga lägenheter just här! Och att det är i form av bostadsrätter som vanliga människor har råd med är lite extra kul eftersom det idag mestadels finns hyresrätter i området, säger Linda Jansson, kundansvarig säljare på BoKlok, i ett pressmeddelande. 

Illustration av gårdssida med balkonger/altaner samt grönytor, kvarteret BoKlok Pilkvisten i Karlslund, Landskrona. Pressbild: BoKlok Illustration av gårdssida med balkonger/altaner samt grönytor, kvarteret BoKlok Pilkvisten i Karlslund, Landskrona. Pressbild: BoKlok

De nya bostadsrätterna kommer att innehålla två till fyra rum och planeras att bli 55, 72 respektive 85 kvadratmeter stora. Priset för en tvåa har satts till 1 175 000 kr.   

Alla bostäder från BoKlok fördelas via en turordningslista, vilket innebär att momentet budgivning utesluts. Intressenter får lämna in turordningsanmälningar och utifrån dessa dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först.   

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen