Brf West Side Solna klar för inflytt

/assets/img/bilder_nyheter/8e1f2a29dac6fb2c_800x800ar.jpg
Brf West Side Solnas innergård. Pressbild: SSM
 

I veckan påbörjades inflyttningen till brf West Side Solna utanför Stockholm, ett JV-projekt mellan SSM och Alecta där 252 bostadsrätter ingår.

De 252 lägenheterna i brf West Side Solna i Stockholm blev nyligen klara för tillträde. De ingår i ett JV-projekt (Joint Venture) mellan bostadsutvecklaren SSM och tjänstepensionsföretaget Alecta. I nuläget har 70 procent av de som köpt bostäder i projektet tecknat upplåtelseavtal i föreningen, och inflyttningen påbörjades den 25 september 2019.

Bostäderna ligger centralt vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg, med närhet till tunnelbana, shopping och rekreation. Föreningens hus består av åtta våningar som högst, och bostadsrätterna har ett till fyra rum och kök. Majoriteten av lägenheterna är mellan 23 till 56 kvadratmeter stora. Det finns gemensamma anläggningar i from av terrass och utomhuspool, och de flesta bostäderna har egen balkong. 

West Side Solna är ett samarbetsprojekt (ett så kallat Joint Venture) mellan SSM och Alecta, vilket beräknas stå klart i slutet av första kvartalet nästa år. 
– Det är med stor glädje som vi idag påbörjar inflyttningen i West Side Solna. Projektet erbjuder ett attraktivt boende i ett urbant område med utmärkta kommunikationer samtidigt som bostäderna är prisvärda, välplanerade och merparten har tillgång till egen balkong, säger Mattias Lundgren, interim vd SSM, i ett pressmeddelande.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen