Hemnet: Lägenhet med radhuskänsla mest klickad i Västmanland

/assets/img/skarmavbild-2023-01-23-kl.-13.57.00.png
Objektet i Karlsdal, Västerås kommun. Foto: Svenska Mäklarhuset Västerås
 

Förra veckans mest klickade lägenhetsannons på Hemnet bland objekt i Västmanland avser en 2,5:a med radhuskänsla i Karlsdal, Västerås. Bland annat kommer bostaden med två uteplatser.

På bostadssajten Hemnets sida för lägenheter i Västmanlands län fick annonsen för en 2,5:a i flest besök under vecka tre i år. Objektet är en bostadsrätt på 70 kvadratmeter belägen längst ned i ett flerbostadshus från 1984 som finns i området Karlsdal, Västerås kommun, på gångavstånd från city. Bostaden kommer med två uteplatser, en på husets baksida med gräsmatta och häck och en på framsidan med eftermiddags- och kvällssol.

Av mäklarens hemsida framgår att bostaden inrymmer ett sovrum, ett vardagsrum, hall, ett kök med matplats, ett badrum med duschplats och tvättmaskin, samt en klädkammare vilken använts som barnrum.

Den som köper lägenheten uppges också få möjlighet att ta över en parkeringsplats med carport och motorvärmare. För p-platsen tillkommer en månadsavgift om 260 kr och det finns en notering i annonsen om separat kö för denna typ av platser. Det ska också ha fattats beslut i föreningen om att dra in el för elbilsladdning.

Objektet är till salu via Svenska Mäklarhuset Västerås och utgångspriset är satt till 2 650 000 kronor. Avgiften till bostadsrättsföreningen ligger på 3 631 kronor i månaden.
– Det är en mycket charmig 2,5:a med radhuskänsla i trivsamma och lugna kvarter. Det här är lägenheten med kvaliteter som man förälskar sig i på ett ögonblick, säger ansvarige mäklaren Tobias Nordesjö. 

Föreningen ifråga är enligt annonsen äkta, registrerad år 1983 och har totalt 22 lägenheter.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen