Hemnet: Fyra nära Fyrisån mest klickad i Uppsala

/assets/img/widerlov_hemnet.png
Vy från objektets balkong. Bildkälla: Widerlöv Uppsala
 

Flest besök på Hemnet i förra veckan, bland bostadsrätter i Uppsala län, hade en utannonserad fyra i ett flerbostadshus i närheten av Fyrisån. Lägenheten är till salu via Widerlöv Uppsala.

Högt upp i ett flerbostadshus på Hamnesplanaden i centrala Uppsala finns den bostadsrätt som fick flest besök på Hemnet under vecka 47, bland utannonserade lägenheter i Uppsala län. Bostadsrätten är en fyra på våning fem av sex i ett hus från 1985 beläget i närheten av Fyrisån.

Det är mäklarbyrån Widerlöv Uppsala som innehar försäljningsuppdrag för objektet och utgångspriset är satt till 3 495 000 kronor, avgiften till föreningen ligger på 4 990 kronor i månaden. Enligt annonsen uppgår boytan till 103,2 kvadratmeter och lägenheten har egen balkong med utsikt över slottet. Den invändiga planlösningen inrymmer två sovrum, kök med matplats (vilken även kan disponeras som exempelvis sovrum), vardagsrum, badrum, en klädkammare, samt en gäst-WC.   


Bostadsrättsföreningen ifråga har gemensamma utrymmen i form av ett övernattningsrum, en träningslokal, samt en innergård med lekplats och planteringar. Enligt uppgift från bostadssajten Booli har föreningen totalt 103 lägenheter, varav en upplåts med hyresrätt. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen